Appdesign

Forrige uke fikk vi i oppgave å skissere 3 ideer med design for 3 forskjellige Apper. det var vanskelig å bare komme opp med ideer til en app som skulle bety noe, men etter litt prøving og feiling er jeg nokså fornøyd.

Jeg vil først presentere Musikk-appen min; Cherry Music:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Cherry Music er en app som gjør det enklere for deg som ønsker å følge med i musikk-verden. Du kan selv velge hvilken musikk du ønsker å få nyheter og kan minimalisere søkene helt ned til artister. du vil da få beskjed omen ny sang, eller et album har blitt lagt ut.

I tillegg til dette kommer Cherry Music med et eget rating system. Ja vi alle vet at har ulik smak for musikk, men det at alle som følger med på Kygo og liker musikken hans skal få ytre hva de mener om en låt eller et album er interessant.

Planen bak designet til Cherry Music, var å holde det enkelt, men samtidig morsomt. Det å leke litt med en nokså sterk rødfarge kan gå begge veier, men jeg følte at resultatet ble bra.

Ide nummer to er CFM, Clothes for Men:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Clothes for Men, er en app som vil bli laget for å samle klær fra forskjellige merker, men som likevel deler en ting; Stil. Det vil i denne appen bli lagt til klær og kolleksjoner som er elegante og stilfulle for menn.

Planen med designet her har vært å holde det rent, enkelt og visuelt attraktivt. Resten av sidene i appen vil være i samme stil som Home siden, men noen modifikasjoner vil blir gjort.

Klassiske farger og en pen font gir oss inntrykket av at dette er noe elegant.

Min aller siste app-ide, er også den jeg er mest fornøyd med. Jeg har valgt å kalle den; Ditt Kjøleskap:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Ditt Kjøleskap, er en app for deg som ønsker å minke avfallet fra ditt eget kjøleskap. Det hender meg flere ganger at jeg en dag leter gjennom, kjøleskapet og finner ut at jeg hadde planlagt å spise noe fra kjøleskapet, men glemt dette. Maten har med det blitt dårlig og den havner i søpla.

Ikke bare er det lite miljøvennlig, men tenk så mer økonomisk det ville vært å faktisk spise det du har i kjøleskapet istedenfor å kjøpe nytt hele tiden.

Det er her appen kommer inn i bildet. Du scanner alle matvarer før de legges inn i kjøleskapet. Alle matvarer har en holdbarhetsdato og appen vil derfor varsle deg noe tid i forkant så du får spist maten.

Det er altså denne appen jeg ønsker å jobbe videre med. dette fordi det er noe som virkelig høre ut som en god ide, men som også er realistisk. Teknologien er der allerede, noen må bare sette den ut i sving.

Selv om jeg ønsker å lage denne appen tror jeg ikke vi vil få den funksjonabel. Designet vil være til stedet, men jeg tviler på at vi får laget et system der hvor alle strekkoder også varsler om holdbarhet. Likevel hadde det vært morsomt å prøve seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s