Ferdigstilt prosjekt: Egen nettside med bruk av databaser.

Som tidligere presentert falt valget mitt på å produsere noe etter ideen om «Ditt Kjøleskap». Dette skulle egentlig være en app, men ettersom vi skulle lage en nettside måtte det bli sånn. Vi kunne velge å starte fra begynnelsen av, men jeg mener at ideen like godt fungerer godt presentert med en nettside.

Oppgaven har ikke vært lett. Mange nye utfordringer som bruk av databaser og koding med JAVA-script gjorde oppgaven både vanskelig og interessant. Bare det å få siden til å fungere med databasen var vanskelig nok i seg selv.

Design:

Selv mener jeg at siden har et særeget design som presenterer innholdet på en elegant og fin måte.

Noen forbedringer på ikonene kunne vært tilstede, men i en hektisk prøve og eksamensperiode synes jeg likevel det ser representabelt ut.

Funskjonalitet

Jeg opplever nettsiden som lett å bruke. likevel kan det godt hende jeg er blind på eget arbeid, men håper alle som besøker siden synes det samme som meg.

Data-struktur

UML-24

Over ser du UML’en til databasen min. Alle varene på siden er sortert etter; Navn, Merke og type. I tillegg er det et bilde som representerer hvert produkt.

Det er et nok så simpelt oppsett, men det fungerer godt. I tillegg vil det hver du legger til en vare i «Ditt Kjøleskap» bli registrert i databasen med info om hvilken vare og tidspunkt.

Med litt ekstra tid ville også hele nettsiden fungert godt på mobil. Dette ble det dessverre ikke tid til da matte-eksamen er om 2 dager. likevel skal Mitt Kjøleskap siden fungere optimalt på mobil.

Konklusjon

Jeg er veldig fornøyd med hvordan siden ble seende ut. For meg har den et tiltrekende design og jeg får lyst til å gå videre på siden for å se hva som skjuler seg bak neste klikk.

Det har vært en morsom oppgave, med et hopp videre i vanskelighetsgrad fra sist nettside oppgave.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s